JOB FAIR

Přehlídka brigád a zaměstnání v oblasti sportu, pohybu a zdravého životního stylu


JOB FAIR je veletrh pracovních příležitostí nejen pro studenty všech oborů FTVS (ale také ostatních vysokých škol) konaný dvakrát do roka na půdě fakulty, při kterém se studentům představí firmy, sportovní oddíly a zájmové společnosti a partneři aktivní zejména v oblasti sportu, pohybu a zdravého životního stylu se svou nabídkou brigád, praxí, stáží, ale i dlouhodobé spolupráce. Studenti mají možnost se přímo na stánku firem dozvědět podrobnosti k nabízené pozici a promluvit si se zástupci organizace o všem, co je zajímá.  


Nabídky práce pro studenty, které přichází v průběhu celého roku, pro vás průběžně zveřejňujeme na FB skupině.  



Podzimní JOB FAIR se konal 10. 10. 2023 od 14:00 do 16:00 v menze LA FRESCA v rámci WELCOME DAY.  


Tentokrát se představily tyto organizace: Jsmeinline, jugger.cz, the Little Gym, Trenér plavání Praha, Sport Academy, Dvacetiminutovka, Decathlon, Super Kids, Snow Monkey, Kriketová akademie, Francouzský institut, DAAD IP Prag a UK point.


Součástí JOB FAIRU byla i akce ZEPTEJ SE KARIÉROVÉHO PORADCE NAŽIVO. Studenti měli možnost zeptat se kariérních poradců na všechno, co je zajímá ohledně nastartování pracovní kariéry. Kariérní poradkyně Lucie a Petra odpovídaly na otázky, zejména z oblasti vzdělávání a získávání zkušeností, hledání (první) práce, práce na volné noze, CV, LinkedIn a další formy sebeprezentace či odměňování.




Poslední změna: 18. listopad 2023 20:55 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na: