Kdo mi pomůže


Se studiem, maličkostmi a ostatními záležitostmi


Jako první se podívejte na Příručku prváka | Vítáme tě na fakultě. Na 40 stránkách najdete důležité informace, které vám pomohou se na naší fakultě orientovat.


Příručka prváka | Vítáme tě na fakultě


Sledujte plazmy na hlavní budově, kam pravidelně umísťujeme aktuality a zajímavé informace. Také nás sledujte na sociálních sítích: Facebooku, Instagramu a LinkedInu.


Pro dotazy a běžné studijní záležitosti byl na naší fakultě vybudován STUDENT POINT, který funguje pod záštitou Studentského týmu. Jeho členové z řad studentů vám zde jsou k dispozici a pomohou vám s jakýmkoliv problémem či dotazem. Místnost Studentského týmu najdete v hlavní budově fakulty, bloku H, od hlavního vchodu se dáte doprava.


Nebojte se zeptat svých starších spolužáků, které potkáte například v Creative Hubu, kde je možné relaxovat či učit se. S některými věci ohledně studia či psaní školních děl (bakalářské či diplomové práce) vám rádi poradí v naší knihově. Tu najdete také na bloku H, od recepce půjdete doleva.


Pakliže máte zájem o brigádu či zaměstnání v oblasti sportu, pohybu a zdravého životního stylu, tak se zaregistrujte do naší facebookové skupiny.


S administrativními a neodkladnými záležitostmi


Pro neodkladné záležitosti můžete využít studijní oddělení. To se nachází v přízemí v bloku H hlavní budovy, od recepce hned doprava. Studijní oddělení je místem pro vyřizování záležitostí jako uznávání předmětů, individuální studijní plány či jakékoliv formuláře a administrativní záležitosti.


Jsou však věci, které byste rádi sdělili vedení fakulty – děkan, proděkani a proděkanky mají každý svoji agendu. Nebojte se přijít nejen se svými problémy, ale také se svými nápady, jak život a fungování fakulty zlepšit. Nikdo z nich vás neodmítne.


S mezinárodními záležitostmi


Pro Erasmus a mezinárodní záležitosti je k dispozic naše koordinátorka výjezdů a mezinárodní záležitost Samra Kovač, která vám ráda pomůže s vaším výjezdem či jinými mezinárodními záležitostmi.



Poslední změna: 4. březen 2024 12:02 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na: