Asociace firemních sportů

Mgr. Jan Kastner se stal spoluzakladatelem Asociace firemních sportů a zdraví o.s.


Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. sdružuje firmy a organizace podporující zdravý životní styl svých zaměstnanců a sport v České republice.


Aktivity spojené se zdravým pohybem a sportem vnímáme jako prostředek pro:


Fair Play Business - posílení sportovních vlastností jednotlivců, týmů i firemních kultur

Interní marketing - posílení vztahu zaměstnanců k firmě a logu firmy

Business Networking - získávání nových přátel a business kontaktů

Firemní zdraví - motivace zaměstnanců ke zdravému životnímu stylu

Teambuilding - budování kvalitních vztahů ve firmě

CSR aktivita - společenské odpovědnost formou podpory zdravého životního stylu


Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. je největší organizací, která se v České republice zabývá firemním sportem a zdravým pohybem jako nástrojem pro rozvoj lidských zdrojů, firemní kultury, týmové spolupráce a sportovního ducha v podnikatelském prostředí.


Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. je sdružením firem a organizací, které si kladou za cíl být partnerem firem, které podporují a aktivně se podílí na zařazení sportu a sportovních hodnot fair-play do podnikatelského prostředí v České republice. Je také vyhledávaným poradcem pro budování firemních týmů, rozvoje firemní kultury a implementace efektivních motivačních programů.


Hlavní činností Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. je koordinovat veškeré aktivity v oblasti firemního sportu v ČR, pořádat své vlastní sportovní a společenské akce a informovat o všech akcích souvisejících s firemním sportem, kterých se české firmy a jejich zaměstnanci mohou účastnit.


Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. je důstojným reprezentantem České republikya partnerem obdobných organizací v zahraničí.


Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. zastřešuje několik vlastních akcí a eventů pro firemní týmy, mezi které patří i největší akce tohoto typu: České sportovní firemní hry


Web: www.afsz.cz


Poslední změna: 24. leden 2018 12:56 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na: